Instalator sector 1

APELEAZA 0766889914

Intervenim Non Stop, în orice cartier al sectorului 1, pentru lucrări de reparații ale instalațiilor termice și sanitare dar și desfundări.

În Sectorul 1 oferim servicii de instalații și desfundări în toate cartierele mari : Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Bucureștii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanți, Gara de Nord, Victoriei, Grivița, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii și Piața Romană.

Lasă totul în grija noastră:

  • Asigurăm desfundarea scurgerilor din bucătărie

Depuneri de grăsime? Resturi de mâncare? Obiecte căzute în mod accidental pe scurgere? Toate aceste griji lasă-le pe seama noastră.

  • Desfundăm scurgerile din baie.

Observi cum apa din cadă nu se mai scurge la fel de repede? Factorii care influențează în mod frecvent acest proces sunt resturile de săpun și păr acumulate în timp. Noi suntem familiarizați cu astfel de probleme și îți vom reda confortul în cel mai scurt timp.

  • Desfundarea vaselor de wc.

Observi cum vasul w.c-ului se umple de apă atunci când ar trebui să se scurgă? Este primul semn că sifonul sau coloana principală sunt înfundate, iar tu nu trebuie sa ignori aceste semne pentru a evita situațiile neplăcute. Noi venim în ajutor, atunci când ai nevoie, cu cele mai performante aparate.

Instalatii Sanitare.

Deși par lucruri mărunte și cărora nu le acorzi importanță, este suficient, de exemplu, ca bateria de duș sa se strice, iar planurile tale să nu mai fie așa cum ți-ai fi dorit.

Detalii

Instalatii Termice.

Prestarea unor servicii de instalare termice profesioniste constau în calitatea acestora nu în cantitatea lucrărilor efectuate într-un timp cât mai scurt. Echipa noastră este instruită să lucreze la cele mai înalte standarde pentru a reda confortul locuinței tale.

Detalii

Servicii de urgenta.

Echipa Instalații de Urgență realizează cele mai rapide lucrări la prețuri mici în orice colț al Bucureștiului, la orice oră. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, să ne prezinți detaliat problema ta, iar noi ne prezentăm în cel mai scurt timp la tine la ușă cu o echipă de experți autorizați în instalații sanitare.

Detalii
CE TREBUIE SA STII ?
  • Comanda minima este de 50 RON
  • Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o

taxa de deplasare daca nu dispuneti de un abonament de servicii.

  • Oferim garantie 12 luni pentru manopera.
  • Pretul deplasarii si al constatarii este ZERO pentru interventiile la

care pretul manoperei este mai mare de 50 RON.

Pareri ale clientilor.