Instalatii Termice.

 

Prestarea unor servicii de instalare termice profesioniste constau în calitatea acestora nu în cantitatea lucrărilor efectuate într-un timp cât mai scurt. Echipa noastră este instruită să lucreze la cele mai înalte standarde pentru a reda confortul locuinței tale.

Grija cu care lucrăm va reflecta în calitatea lucrărilor efectuate de către noi. Nici intalațiile termice și nici bugetul nu vor avea de suferit la final dacă lași totul în seama noastră.

Instalațiile termice sunt un subiect delicat, dacă acestea nu sunt realizate conform standardelor impuse, locuința ta poate fi în pericol în orice moment. Improvizațiile, materialele ieftine, personalul fără experiență sau neautorizat pot afecta serios locuința ta. Ai grijă de tine și de familia ta lăsând totul pe seama firmei noastre de instalații termice autorizate

Serviciul de instalații termice presupune montarea centralelor termice, montarea caloriferelor, încălzirea în pardoseală, dar și modernizarea intalațiilor termice vechi cum ar fi, înlocuirea țevilor din polipropilenă cu cele din cupru – țevi care, de altfel, au o rezistență sporită șocurilor și nu există posibilitatea unei fisuri.

Instalatii Sanitare.

Deși par lucruri mărunte și cărora nu le acorzi importanță, este suficient, de exemplu, ca bateria de duș sa se strice, iar planurile tale să nu mai fie așa cum ți-ai fi dorit.

Detalii

Desfundari.

 

Cada, chiuveta sau țevile din casă îți dau bătăi de cap  datorită reziduurilor depuse în timp? Firma noastră de instalații de urgență este specializată în curățirea impecabila a canalizarilor / țevilor pentru a asigura scurgerea potrivită și a evita situațiile neplăcute.

 

Detalii

Servicii de urgenta.

Echipa Instalații de Urgență realizează cele mai rapide lucrări la prețuri mici în orice colț al Bucureștiului, la orice oră. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, să ne prezinți detaliat problema ta, iar noi ne prezentăm în cel mai scurt timp la tine la ușă cu o echipă de experți autorizați în instalații sanitare.

Detalii
CE TREBUIE SA STII ?
  • Comanda minima este de 50 RON
  • Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o

taxa de deplasare daca nu dispuneti de un abonament de servicii.

  • Oferim garantie 12 luni pentru manopera.
  • Pretul deplasarii si al constatarii este ZERO pentru interventiile la

care pretul manoperei este mai mare de 50 RON.

Pareri ale clientilor.