Instalatii Sanitare

Deși par lucruri mărunte și cărora nu le acorzi importanță, este suficient, de exemplu, ca bateria de duș sa se strice, iar planurile tale să nu mai fie așa cum ți-ai fi dorit.

Punem la dispoziție serviciile noastre pentru montarea intalațiilor sanitare, înlocuirea sau repararea acestora . Servicii de urgență precum: racordari la coloane, robineți de trecere, chiuvete, baterii de duș sau vase de w.c sunt doar câteva probleme pe care noi le putem remedia imediat la prețuri mici.

Ți-ai achiziționat o mașină nouă de spălat, însă nu are cine să ți-o monteze? Tocmai s-a spart rezervorul de la w.c sau s-a stricat bateria de duș ? Lasă totul în seama noastră. Intervenim cu promptitudine la orice problemă legată de intalațiile sanitare.

Desfundari.

Cada, chiuveta sau țevile din casă îți dau bătăi de cap  datorită reziduurilor depuse în timp? Firma noastră de instalații de urgență este specializată în curățirea impecabila a canalizarilor / țevilor pentru a asigura scurgerea potrivită și a evita situațiile neplăcute.

Detalii

Instalatii Termice.

Prestarea unor servicii de instalare termice profesioniste constau în calitatea acestora nu în cantitatea lucrărilor efectuate într-un timp cât mai scurt. Echipa noastră este instruită să lucreze la cele mai înalte standarde pentru a reda confortul locuinței tale.

Detalii

Servicii de urgenta.

Echipa Instalații de Urgență realizează cele mai rapide lucrări la prețuri mici în orice colț al Bucureștiului, la orice oră. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, să ne prezinți detaliat problema ta, iar noi ne prezentăm în cel mai scurt timp la tine la ușă cu o echipă de experți autorizați în instalații sanitare.

Detalii
CE TREBUIE SA STII ?
  • Comanda minima este de 50 RON
  • Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o

taxa de deplasare daca nu dispuneti de un abonament de servicii.

  • Oferim garantie 12 luni pentru manopera.
  • Pretul deplasarii si al constatarii este ZERO pentru interventiile la

care pretul manoperei este mai mare de 50 RON.

Pareri ale clientilor.